Online programma

Body In Shape

Alles op het gebied van afslanken, gewichtsbeheersing & sporten op maat

Online afslankprogramma

 

Het is lang niet meer vanzelfsprekend om naar een afslankstudio te gaan om een afslankkuur te volgen maar dit is nu verleden tijd! We hebben een programma ontwikkeld zodat het vanaf nu mogelijk is om vanuit huis de afslankprogramma's te volgen die u normaal bij ons in de afslankstudio volgt. Dit programma is uiteraard getest en met verbluffende resultaten!

 

Voordat u het online afslankprogramma kunt volgen, vindt er eerst een intake plaats. Tijdens deze intake gaan we uw doelen bespreken en hoe we die gaan behalen, of er zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden voor uw programma, uw eetpatroon bespreken en we gaan meten en wegen, dit allemaal online!

 

Het online afslankprogramma is op afspraak, dat wil zeggen dat we per keer een afspraak maken zodat wij weten dat u het programma ook daadwerkelijk volgt, u kunt dit zien als een stok achter de deur. Wilt u uw figuur onderhouden dan is 1x per week voldoende, wilt u afvallen dan raden wij u aan om het afslankprogramma 2x per week te volgen.

 

Wekelijks wordt er gewogen om uw gewicht in de gaten te houden en maandelijks wordt er gemeten. U kunt ons altijd online bereiken voor vragen over uw programma, voeding etc.

 

Meld je hier direct aan!

 

 

De voordelen

 

* kostenbesparend

* tijdsbesparend

* verlies van centimeters

* spierverstevigend

* verhoogde vetverbranding

* verbetering van conditie

* verhoogde doorbloeding

* het hele gezin kan mee doen

 

Copyright © All Rights Reserved